Mak datin sex mobile


22-Jan-2021 01:11

Kisah yang ingin saya ceritakan adalah berdasarkan cerita yang sebenar. Aku merupakan seorang Executive disebuah firma Kewangan di KL dan sudah berkahwin dan mempunyai anak.

Aku telah berkenalan dengan seorang wanita (dah kahwin pun)yang berasal dari Singapura secara tidak sengaja semasa melayari ruangan chatting.waktu itu entah kenapa nafsu seks aku terasa kuat sekali sehingga bila masuk chatting asyik nak ajak chatters perempuan sembang pasal sex (sememangnya aku kuat seks sampai orang umah aku tak tahan dikerjakan oleh aku).

Secara kebetulan aku layanlah seorang chatters yg sudi layan seks chat dengan aku dan bermula dari situlah pertama kali aku telah menjalinkan hubungan suka sama suka tanpa ikatan dengan wanita tersebut..saja acah aku nak jumpa dia dan ajak dia main.pun layan.dia ajak aku datang ke hotel tempat dia menginap dan aku dengan berdebar-debar sambut pelawaannya dengan hati kejap terbuka kejap tertutup,tapi ok gak kalau dapat kata aku dalam hati..

Sejurus aku sampai di hotel aku talipon wanita tersebut yang mana ikut perjanjian kitaorang berjumpa kat coffea house dulu,last-last dia kata takut terserempak dengan member dia kat bawah,jadi dia suruh aku naik atas ke bilik dia.dapatkan no bilik dia dan dengan rasa debaran masih ada aku menuju ke lif.

Mak datin sex mobile-75

No sign up or register online sex

Dia menjemput aku masuk,sambil mengekori dia aku dapat agak dia tidak memakai undearwear disebabkan aku boleh lihat dgn jelas bontot dia disebalik baju tido satin yang dia pakai.Macam tu sekali mabuknya dia bercinta dengan si Anuar. Semenjak bergelar janda, Mui makin galak bermanja dengan Anuar di pejabat. Sudah beberapa kali juga Datin X dan teman terserempak dengannya di luar negara. Pertama kali terkantoi di Bali, pucat lesi mukanya kala terserempak tengah asyik bercumbu. Apabila disapa terus lari lintang pukang dengan berbikini. Kemudian teman-teman kami yang ke luar negara juga turut beberapa kali terserempak dengan mereka. Kalau di Malaysia tidak boleh ‘belanja’ lebih, di luar negaralah ditayang betul-betul sampai lagi sikit hendak nampak puting! Hairan Datin X apabila mereka boleh kawal dan tidak terlepas panggilan sayang di depan isteri Anuar dan anak-anak.



Yahooligans included "Christian dating," "cougar dating site" (yeah, we know) and "plenty of phish dating." That last one must be a common misspel…… continue reading »


Read more

Our free live porn cams connect you with sexy girls from all around the world.… continue reading »


Read more

You can name our chat room online without registration as Pakistani Chat rooms, Pakistani Chat and Desi Chat.… continue reading »


Read more